Weboldal 24 órán belül

|

Weboldal indítása akár egy nap alatt

Igen, jól olvasod, akár 24 órán belül elindíthatod új, WordPress alapú weboldalad. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy minden előkészület nélkül reggel felkelsz, és kitatlálod, hogy neked MÉG MA szükséged van egy weboldalra, felhívsz, és még aznap kész lesz. Egy pár (és tényleg nem sok! 🙂 ) feltételnek azért teljesülnie kell:

  • Legyen regisztrált domained, amihez rendelkezz hozzáféréssel
  • Legyen tárhelyed, amihez szintén kelleni fog minden hozzáférés
  • Válogass előre képeket, és gondolkozz az alapszíneken! (Ha van logód, akkor ezt a lépést kihagyhatod, mer úgyis ahhoz igazítjuk)
  • Nézz körül a betűtípusok között!
  • Legyen meg a honlapra szánt tartalom (képek, szövegek ömlesztve), ne aznap kelljen keresgélni/gondolkodni!

Miért van minden vállalkozásnak szüksége weboldalra?

Mindegy, hogy most indítod a vállalkozásod, vagy már van vállalkozásod, de nincs még weboldalad, egy biztos: a webes jelenlét elengedhetetlen. MINDENKI a weben keres. Legyen akár új, potenciális ügyfél, vagy régi ügyfeled, aki elhagyta a számod, és keresne, vagy csak ajánlana egy ismerősének. Gondolj bele: Szakemberre van szükséged otthon valamilyen munka elvégzéséhez, az interneten találsz kettő szakit a környékeden:

  • Az egyiküket megtalálod névvel, telefonszámmal valamelyik szuperinfó oldalon, ezen kívül 0 információ róla;
  • A másikukat megtalálod a Google Cégem szolgáltatásban, ahonnan át tudsz kattintani a weboldalára, ahol árak, referenciák is vannak.

Te melyiket választanád? Én 100 százalékig biztos vagyok benne, hogy azt hívnám fel, akinek van weboldala képekkel, referenciákkal, cégadatokkal.

kertesz

Hogyan lesz kész weboldalad 24 órán belül?

Az forgatókönyv a következő: Felveszed velem a kapcsolatot, és átbeszéljük, hogy mire van szükséged, mik az igényeid. Ezután kapni fogsz tőlem egy részletes árajánlatot, amelyet ha elfogadsz, megbeszélünk egy dátumot és szerződünk.

A megbeszélt napra szabaddá teszed magad!!! De tényleg szabaddá, kora délelőtt nekiállunk a munkának közösen, online. Mivel az elejétől a végéig részt veszel a weboldalad felépítésében, látni fogod, hogyan lehet módosítani. tartalmakat feltölteni, képeket cserélni, blogbejegyzést írni a weboldaladon, így a későbbiekben azt teljesen önállóan tudod elvégezni, nagyon kevés dologhoz kell szakemberhez fordulnod.

A kiválasztott nap folyamán egészen az alapoktól, a domain helyes beállításától kezdve az üzleti email cím beállításán keresztül, a helyes képbeállításokkal együtt felépítjük a weboldalad, amit még aznap publikálunk! Ezzel együtt elvégezzük a Google integrációt, ha még nincs, akkor Facebook oldalt és Google cégem oldalt is beállítjuk.

kesz weboldal 3 1
kesz weboldal 3
kesz weboldal 2

Mennyibe kerül ez nekem?

A weboldal árak 99.000 Forinttól indulnak, minden esetben részletes árajánlatot fogok adni a tervek átbeszélése után.

kertész kész weboldal

Mi van, ha később nem boldogulok a szerkesztéssel?

Boldogulni fogsz. Amennyiben mégsem, bátran fordulhatsz hozzám bármikor támogatás nyújtásáért. Természetesen ha időd nincs a későbbiekben foglalkozni az oldaladdal, arra is ban jó megoldásom. 🙂

Milyen költségek merülnek fel?

A tárhely, domain díján, és az ajánlatban szereplő munkadíjon felül nem kell számolnod egyéb költséggel.

Kié a kész weboldal?

A weboldal, annak minden eleme, tartalma csak és kizárólag a Te tulajdonodat képezi. Az oldalon megjelenített tartalmakért Te vagy a felelős.

Wplanning weboldal készítés átadás

Garancia

100 % pénz visszafizetési garancia: Ha valamiért mégsem leszel elégedett, nincs semmi gond. 30 napon belül indoklás nélkül visszakérheted a pénzed.

További kérdéseid vannak?

Ha további kérdéseid vannak, kérdezhetsz itt, a bejegyzéshez hozzászólva, vagy fel tudod venni velem a kapcsolatot elérhetőségeimen.

Szólj hozzá!