Bemutatkozó weboldal készítés

Hatékony és gyorsan elkészül.

website icon

Weboldal készítés cégeknek és  vállalkozóknak, mellébeszélés nélkül.

Akiknek ajánlom:

  • Induló vállalkozóknak, cégeknek. Ha most indulsz, nem kérdés, hogy kell egy weboldal.   A bemutatkozó  weboldal készítése Google Ads kampánnyal karöltve tökéletes hirdetőfelületet biztosít. A weboldal később szabadon bővíthető.
  • Szolgáltatást nyújtóknak. Számodra az üzleti bemutatkozó weboldal felülete az, ahol átláthatóan be tudod mutatni áraidat, szolgáltatásaidat.
  • Régi motorosoknak. Ha már régóta vállalkozó vagy, vagy céged van, és még nincs weboldalad, vagy régi weboldalad elavult, nem mobilbarát.

Prémium weboldal

99.900 Forint-tól

 1 oldalas formátum, maximum 6 szekció

Szöveges tartalmak formázása, feltöltése (Megrendelőnek kell biztosítania!)

Galéria (Képeket megrendelőnek kell biztosítania!)

Képek vágása, méretezése, optimalizáslása

Magyar nyelvű kezelőfelület

Táhely és domain ügyintézés kérés esetén

Garancia

Egyedi kérésekkel kiegészíthető!

További részletek

  • Rövid, akár 1-2 napos elkészítési határidő: Amennyiben a szövegek, képek, domain és tárhely rendelkezésre áll, a weboldalad pár napon belül kész lehet!
  • Gyors és mobilbarát: A weboldalad gyorsan be fog töltődni, és mobilon is jól fog mutatni! (Nem mintha a reszponzivitás kérdéses lenne 2020-ban!:) )
  • Tovább fejleszthető: Később, ha bővülnél, a bemutatkozó weboldal egyszerűen bővíthető további funkciókkal, oldalakkal, akár webáruházzá is!
  • Technikai SEO: A weboldalad keresőbarát felépítésű lesz, az alapok állni fognak a későbbi komolyabb keresőoptimalizáláshoz.
  • Kiegészíthető: Ha induláskor esetleg szükséged lenne olyan további funkciókra (pl. időpont foglalás), amit a bemutatkozó webolda készítése nem tartalmaz, akkor az is megoldható.
  • 1 órás oktatás: Átadáskor 1 órás bemutatás/oktatás a weboldal kezelőfelületével kapcsolatban.

Egy weboldal árát nagyon nehéz előre  pontosan meghatározni. Pontos ár meghatározása minden esetben az igények felmérése és előzetes egyeztetés után történik. Miután mindent átbeszéltük, egy írásos árajánlatot fogsz kapni tőlem, amiben részletesen és pontosan meg meg tudom mondani, hogy mennyibe fog kerülni neked a bemutatkozó weboldalad elkészítése előtt igyekeztem átláthatóan leírni az egyes funkciókat, azonban ha valamivel kapcsolatban kérdésed lenne, vedd fel velem a kapcsolatot!

Ajánlatkérés

Kötelezettségek nélkül

Ajánlatkérő