Prémium weboldal készítés

Tökéletes választás, ha egy kicsit többre van szükséged.

website icon

Kiknek?

  • Vállalkozóknak, cégeknek. Akkor is ,ha most indulsz, és a szolgáltatási köröd szerteágazóbb. Ha több tartalmat akarsz feltenni, és Ha a Google Ads mellé gondolsz már az Organikus elérésre is.  A weboldal később szabadon bővíthető.
  • Szolgáltatást nyújtóknak. Amikor szükséged van egy jól átlátható felületre, amelyet nem kötnek a közösségi oldalak korlátai. 
  • Régi motorosoknak. Ha weboldalad már van, de az átépítésre szorul, vagy eddig még nem volt weboldalad, de szeretnél.

Prémium weboldal

149.900 Forint-tól

 Bemutatkozó oldal+

 Maximum 10 aloldal

 Sablon testreszabás

Közösségi integrációk (Már regisztrált, létező közösségi oldalak!)

 Kapcsolati űrlap

1 hónap karbantartás

Garancia

Egyedi kérésekkel kiegészíthető!

További részletek

  • Rövid, akár 1-1,5 hetes elkészítési határidő: Amennyiben a szövegek, képek, domain és tárhely rendelkezésre áll, a weboldalad pár napon belül kész lehet!
  • Gyors és mobilbarát: A weboldalad gyorsan be fog töltődni, és mobilon is jól fog mutatni! (Nem mintha a reszponzivitás kérdéses lenne 2020-ban!:) )
  • Tovább fejleszthető: Később, ha bővülnél, egyszerűen bővíthető további funkciókkal, oldalakkal, akár webáruházzá is!
  • Technikai SEO: A weboldalad keresőbarát felépítésű lesz, az alapok állni fognak a későbbi komolyabb keresőoptimalizáláshoz.
  • Kiegészíthető: Ha induláskor esetleg szükséged lenne további funkciókra (pl. időpont foglalás) a bemutatkozó oldaladra, akkor az is megoldható.
  • 2 órás oktatás: Átadáskor 2 bemutatás oktatás a weboldal kezelőfelületével kapcsolatban.

Egy weboldal árát nagyon nehéz előre  pontosan meghatározni. Pontos ár meghatározása minden esetben az igények felmérése és előzetes egyeztetés után történik. Miután mindent átbeszéltük, egy írásos árajánlatot fogsz kapni tőlem, amiben részletesen és pontosan meg meg tudom mondani, hogy mennyibe fog kerülni neked a prémium weboldalad elkészítése. Természetesen ez nem egy teljesen kötött csomag, bármi mással kiegészíthető, ez egyéni megbeszélés kérdése,. Igykeztem átláthatóan leírni az egyes funkciókat, azonban ha valamivel kapcsolatban kérdésed lenne, vedd fel velem a kapcsolatot!

Ajánlatkérés

Kötelezettségek nélkül

Ajánlatkérő