Webáruház készítés

Saját webáruház, többé nem kell bérelned!

shop icon

Webáruház készítés – az elmúlt időszak megmutatta, hogy az egyébként is robbanásszerűen növekvő online piacnak még jobban nőtt a létjogosultsága. A WordPress alapokon nyugvó Woocommerce webáruház tökéletes megoldás lehet. Egyszer kell megcsinálni, utána soha többé nem kell bérleti díjat fizetni. Legyen szó saját termékeket árusító webshopról, szerszámáruházról vagy házhozszállítással foglalkozó étteremről, keress meg, és megtaláljuk a megoldást.  

Webáruház

249.900 Forint-tól

 Szövegek, képek feltöltése

 Szállítási és fizetési módok beállítása

Maximum 50 termék feltöltése

 Áruház oldalak kialakítása

Közösségi integrációk (Már regisztrált, létező közösségi oldalak!)

Táhely és domain ügyintézés kérés esetén

Garancia

Egyedi kérésekkel kiegészíthető!

További részletek

  • Hosszabb elkészítési határidő: Egy webáruház elkészítése összetett feladat, és nem csak a rendelkezésre álló tartalmaktól, hanem nagyon sok külső tényezőtől (fizetési, szállítási módok, stb.) függ. Egy egyszerűbb, pár termékes webáruház, alap szállítási/fizetési módokkal elkészülhet akár 1 hét alatt is, de pontos határidőt mindig egyedi ajánlat alapján tudok adni. 
  • Limitált vállalás: A fent említettek miatt nem mindig tudok vállalni webáruház készítést. 
  • Tovább fejleszthető: Később, ha bővülnél, egyszerűen bővíthető további funkciókkal, oldalakkal.
  • Technikai SEO: A webáruházad keresőbarát felépítésű lesz, az alapok állni fognak a későbbi komolyabb keresőoptimalizáláshoz.
  • Kiegészíthető: A webáruházad kiegészíthető fizetési/szállítási módokkal(bankkártyás fizetés, stb.) is!
  • 2 órás oktatás: Átadáskor 2 bemutatás oktatás a webáruház kezelőfelületével kapcsolatban.

Egy webáruház  árát nagyon nehéz előre  pontosan meghatározni. Pontos ár meghatározása minden esetben az igények felmérése és előzetes egyeztetés után történik. Miután mindent átbeszéltük, egy írásos árajánlatot fogsz kapni tőlem, amiben részletesen és pontosan meg meg tudom mondani, hogy mennyibe fog kerülni neked a webáruházad elkészítése. 

Ajánlatkérés

Kötelezettségek nélkül