Webáruház készítés

Saját webáruház, többé nem kell bérelned!

shop icon

Webáruház készítés – az elmúlt időszak megmutatta, hogy az egyébként is robbanásszerűen növekvő online piacnak még jobban nőtt a létjogosultsága. Egy Woocommerce webáruház tökéletes megoldás lehet. Egyszer kell megcsinálni, utána soha többé nem kell bérleti díjat fizetni. Legyen szó saját termékeket árusító webshopról, szerszámáruházról vagy házhozszállítással foglalkozó étteremről, keress meg, és megtaláljuk a megoldást. Webshop készítés rövid határidővel és garanciával! 

Webáruház készítés

249.900 Forint-tól

Woocommerce webshop készítés

 Szövegek, képek feltöltése

 Szállítási és fizetési módok beállítása

Maximum 50 termék feltöltése

 Áruház oldalak kialakítása

Közösségi integrációk (Már regisztrált, létező közösségi oldalak!)

Táhely és domain ügyintézés kérés esetén

Garancia

Egyedi kérésekkel kiegészíthető!

További részletek

  • Hosszabb elkészítési határidő: A webáruház készítés összetett feladat, és nem csak a rendelkezésre álló tartalmaktól, hanem nagyon sok külső tényezőtől (fizetési, szállítási módok, stb.) függ. Egy egyszerűbb, pár termékes webshop készítése, alap szállítási/fizetési módokkal elkészülhet akár 1 hét alatt is, de pontos határidőt mindig egyedi ajánlat alapján tudok adni. 
  • Limitált vállalás: A fent említett okok miatt nem mindig tudok vállalni webáruház készítést. 
  • Tovább fejleszthető: Később, ha bővülnél, a Woocommerce webáruház egyszerűen bővíthető további funkciókkal, oldalakkal.
  • Technikai SEO: A webáruházad keresőbarát felépítésű lesz, az alapok állni fognak a későbbi komolyabb keresőoptimalizáláshoz.
  • Kiegészíthető: A Woocommerce webshop kiegészíthető fizetési/szállítási módokkal(bankkártyás fizetés, stb.) is!
  • 2 órás oktatás: Átadáskor 2 bemutatás oktatás a webáruház kezelőfelületével kapcsolatban.

A webshop készítés  árát nagyon nehéz előre  pontosan meghatározni. Pontos ár meghatározása minden esetben az igények felmérése és előzetes egyeztetés után történik. Miután mindent átbeszéltük, egy írásos árajánlatot fogsz kapni tőlem, amiben részletesen és pontosan meg meg tudom mondani, hogy mennyibe fog kerülni neked a webáruházad elkészítése. 

Ajánlatkérés

Kötelezettségek nélkül

Woocommerce webshop, Webáruház készítés, Woocommerce webáruház, Webshop készítés, WordPress WooCommerce