Webáruház termékfeltöltés

Termékfeltöltés UNAS, Shoprenter és WooCommerce webáruházakba

Megcsinálom helyetted a legunalmasabb részét! 😉

webaruhaz termekfeltoltes

A webáruház termékfeltöltés unalmas…

Ha webáruházat üzemeltetsz, akkor tisztában vagy azzal, hogy a legnagyobb és egyben a legunalmasabb meló az egésszel a termékek feltöltése. Persze ha már rendelkezésedre áll a termékadatbázis, akkor azért könnyeb dolgod van, de azért ott is van rendszereznivaló. Egy csomó időt kell eltölteni a pontos terméknevek, tulajdonságok, leírások és képek összeszedésével és kategorizálásával. Nem beszélve ezek pontos feltöltéséről.

Pontosan ebben tudok neked segíteni!

Webáruház termékfeltöltés

Mi kell a termékfeltöltéshez?

Termékfotók

A vásárlóknak kell a vizuális viszacsatolás. De tényleg! Gondolj bele: Amikor Te vásárolsz egy webáruházból, szívesen megnéznéd a termékről készült képet, mieltőtt megveszed, nem? Azonban nem mindegy milyen fotókat használunk! Nyilván ha webáruházad van, ismered a SEO szót. A képek minél jobban megfelelnek a SEO kritériumoknak, annál jobb!

KPEkonyokK
unas shoprenter webshop kezeles

Termékleírások, információk

Fenn van a termék, van róla kép, de nincs róla semmi más. Ha vásárolni szeretnénk például egy szivattyút , legalább a műszaki adatok jó ha kinn vannak. Ezt lehet tovább fokozni természetesen további egyedi leírásokkal, a legjobb, ha saját, egyedi leírást illesztesz be a termékeidhez.

Tömeges termékfeltöltés

A tömeges termékfeltöltésrhez szükség van első körben egy táblázatra. A táblázat oszlopainak tartalmaznia kell a termékek tulajdonságait. Egy webáruházba, legyen az bérelt webáruház, vagy WooCommerce a minimális oszlopok, amik a termék feltöltéséhez kellnek a Cikkszám | Terméknév | Termékleírás | Termékkategória | Ár neve . Ezzel el lehet indulni, és el lehet kezdeni az értékesítést. Természetesen a határ a csillagos ég, lehet megadni gyártót, termékképet, műszaki adatokat, összetevőket, kapcsolódó termékeket, kiszerelést, stb. Ha megvan az alaptáblázatunk, a későbbiekben ez árazásnál is hatalmas segítségünkre lehet!

Termékfeltöltés Csomagajánlatok

Alapcsomag

200 Ft / termék

Minimum 100 db termék!

Cikkszám

Terméknév

Termékleírás

1 darab termékkép

Prémium csomag

300 Ft / termék

Minimum 100 db termék!

Alapcsomagon felül

Terméktulajdonságok

+ 1 db. termékkép

Extra csomag

450 Ft / termék

Minimum 100 db termék!

Prémiumon felül

+ 1 db. termékkép

Dokumentum csatolása

Termékképek optimalizálása

További információk

A termékadatbázis felépítése az általad megjelölt oldalról, az általad megjelölt paraméterekkel történik. Az ALAP és PRÉMIUM csomagban a képeket neked kell elküldened optimalizálva, méretezve, valamint meg kell jelölnöd azt is, hogy melyik kép melyik termékhez tartozik. Az EXTRA csomagban a termékek optimalizálása már az én feladatom. Természetesen lehetőség van arra is, hogy a képeket is is én gyűjtsem össze az általad megjelölt oldalról, azonban ez termékenként és képenként további költségekkel jár.

A fentieken túl lehetőséged van akár nyomtatott anyagból, vagy egyéb helyről történő termékfeltöltésre is, kérj ajánlatot!

Ajánlatkérés

Töltsd ki kötelezettségmentesen az alábbi űrlapot, és 1 napon belül felveszem veled a kapcsolatot további egyeztetés végett!