UNAS, shoprenter webshop kezelés

UNAS, Shoprenter webshopok beállítása

etelrendelo shop ikon

UNAS és Shoprenter webshop kezelése

Az UNAS és a Shoprenter Magyarország két piacvezető bérelhető webshop rendszere. A rendszernek számtalan előnye van, de bizony el lehet “veszni” a menüpontok és beállítások útvesztőjében. Habár bárki által beállítható, azonban nem mindegy, hogy ez mennyi időt vesz neked igénybe, Az UNAS, Shoprenter webshop kezelés szolgáltatásommal abban tudok segíteni neked, hogy minél előbb el tudd kezdeni az értékesítést.

UNAS, Shoprenter webshop kezelés

Alapbeállítások

Domain hozzárendelése az általad bérelt UNAS , Shoprenter webshophoz, és az alapvető beállítások elvégzése a rendszerben.

Testreszabás

A kinézet kiválasztása. Színek, tipográfiai beállítások, valamint a képek kicserélése, feltöltése az arculati elemekhez

Kiegészítő szolgáltatások

Kérésre az általad bérelt UNAS, Shoprenter csomaghoz tartozó kiegészítő szolgáltatások (pl. Árukereső, Árgép összekötés, stb) beállítása

Beállítások

Vásárlási és készlet beállítások, számlázási, fizetési és szállítási módok beállítása, testreszabása.

Termékfeltöltés

Amennyiben rendelkezésedre áll táblázatban a termékeid köre, úgy azok feltöltését is elvégzem.

Kiegészítő szolgáltatások

Kérésre az általad bérelt UNAS, Shoprenter csomaghoz tartozó kiegészítő szolgáltatások (pl. Árukereső, Árgép összekötés, stb) beállítása

Miért jó ez neked?

Az idő pénz…

Gyakorlatilag a részletes tervek átbeszélésén kívül más dolgod nincs, elvégzem helyetted a beállításokat. Nem kell napokat töltened a gép előtt keresgélve, hogy az egyes beállítások hol találhatóak. Segítek a teljes rendszer kialakításában, és a termékek feltöltésében.

koltseghatekony ikon

Termékek feltöltése

Termékadatbázis

Amennyiben rendelkezésedre áll a termékadatbázis táblázatos formában, valamint a táblázat a termékképek forrását is tartalmazza, úgy ezek feltöltését a kész rendszerbe az UNAS, Shoprenter webshop készítés tartalmazza. Megmutatom neked kérésre azt is, hogy a későbbiekben ezt hogyan tudod Te akár tömegesen, vagy egyenként kezelni.

Nincs adatbázisod?

Nem gond! Feltöltheted a termékeid egyenként, ennek folyamatát megmutatom neked. Azt azért vedd figyelembe, hogy ez azért nem kicsit időigényes feladat sok termék esetén. Ez akkor ajánlott, ha csak kevesebb (kb. 50-100) terméket forgalmazol.
Ha ennél több terméked van, tudok neked ebben is segíteni, nézd meg webáruház termékfeltöltési szolgáltatásomat!

Ajánlatkérés

Töltsd ki kötelezettségmentesen az alábbi űrlapot, és 1 napon belül felveszem veled a kapcsolatot további egyeztetés végett!