Weboldal átalakítás

Régi, meglévő weboldalak átalakítása

construction icon

Ha már van weboldalad, de az nem mobilbarát, elavult a tartalom, vagy csak egy teljesen új kinézetű weboldalt szeretnél építtetni. 

Weboldal átalakítás

99.900 Forint-tól

 Weboldal újraépítése az alapoktól

 Sablon testreszabás

Galéria (Képeket megrendelőnek kell biztosítania!)

 Közösségi integrációk (Már regisztrált, létező közösségi oldalak!)

Magyar nyelvű kezelőfelület

 Kapcsolati űrlap

Garancia

Egyedi kérésekkel kiegészíthető!

További részletek

  • Rövid, akár 1-1,5 hetes elkészítési határidő: Amennyiben a szövegek, képek, tartalmak rendelkezésre állnak, a weboldalad pár napon belül kész lehet!
  • Gyors és mobilbarát: A weboldalad gyorsan be fog töltődni, és mobilon is jól fog mutatni! (Nem mintha a reszponzivitás kérdéses lenne 2020-ban!:) )
  • Tovább fejleszthető: Később, ha bővülnél, egyszerűen bővíthető további funkciókkal, oldalakkal, akár webáruházzá is!
  • Technikai SEO: A weboldalad keresőbarát felépítésű lesz, az alapok állni fognak a későbbi komolyabb keresőoptimalizáláshoz.
  • Kiegészíthető: Ha induláskor esetleg szükséged lenne további funkciókra (pl. időpont foglalás) a bemutatkozó oldaladra, akkor az is megoldható.
  • 1 órás oktatás: Átadáskor 2 bemutatás oktatás a weboldal kezelőfelületével kapcsolatban.

A weboldal átalakítás ára függ az oldalak számától, a tartalmak mennyiségétől.  Pontos ár meghatározása minden esetben az igények felmérése és előzetes egyeztetés után történik. Miután mindent átbeszéltük, egy írásos árajánlatot fogsz kapni tőlem, amiben részletesen és pontosan meg meg tudom mondani, hogy mennyibe fog kerülni neked a prémium weboldalad elkészítése. Természetesen ez nem egy teljesen kötött csomag, bármi mással kiegészíthető, ez egyéni megbeszélés kérdése. Igykeztem átláthatóan leírni az egyes funkciókat, azonban ha valamivel kapcsolatban kérdésed lenne, vedd fel velem a kapcsolatot!

Ajánlatkérés

Kötelezettségek nélkül