Ételrendelő webshop csomag

Komplett büfé / étterem webshop, használatra készen!

etelrendelo shop ikon

Étterem webshop

Egyszerű ételrendelő webshop, amely fejlesztést nem igényel. Az oldal Elementor weboldalépítővel épült, nem kell szakértelem a tartalmak változtatásához, illetve módosításához. Úgy van elkészítve, hogy azzal a személyre szabáson, és az ételek feltöltésén kívül más dolgod ne legyen. A webshopot teljes mértékig az éttermed arculatára szabom.

Étterem webshop kiemelt kép
webaruhaz szerkesztese ikon

Az étterem webshopba fel tudod töltenii az ételeidet / napi-heti menüidet képekkel, leírásokkal, árakkal, amelyekre a vásárlóid rendelést tudnak leadni a weboldalon keresztül.

emial ertesites ikon

A webáruház a megrendelésről emailben értesít, mely email tartalmazza a rendelés összes adatát. Neked már csak el kell készítened az ételt, és a Futárral kiküldeni.

etelek feltoltese ikon

Az étterem webshoppla semmi további teendőd nincsen, bármikor tudsz korlátlan mennyiségű ételt feltölteni, azokat könnyedén át tudod árazni, le tudod tiltani.

Miért jó választás?

Költséghatékony

Gyakorlatilag egy működő webáruházat kapsz, amelynek egyébként az elkészítési költsége kb. 250.000 Forintról indul. Megspórolod a tervezési, beállítási költségeket, hisz azért nem kell külön fizetned.

koltseghatekony ikon
sikeres ikon

Sikeres

A webáruház úgy van felépítve, hogy azon a látogatóid könnyen eligazodjanak, megtaláljanak minden számukra fontos információt. Könnyen és átláthatóan tudnak leadni megrendelést, amiről visszaigazolás kapnak emailben.

Gyorsan készen van

Mivel maga a sablon fixen kész van minden technikai és háttérbeállítással, testreszabás után azonnal indítható. Ha megvan hozzá minden a Te részedről (domain, tárhely, tartalmak, képek, leírások, ételek, ÁSZF, Adatvédelem, logó, stb.), gyakorlatilag akár 1 napon belül elindítható.

gyors ikon
szemelyre szabott ikon

Személyre szabott

Igaz ugyan, hogy az áruház struktúrája „adott”, de ezen belül MINDEN személyre szabható:
• képek
• színek
• logó
• betűtípus

Minden szükséges funkciót tartalmaz

A webáruház teljesen kulcsrakész, azonnal leadhatók és fogadhatóak rajta a rendelések. A rendelés leadásával a látogató és a tulajdonos email értesítést kap. A termékek variálhatóak, a feltétek, stb. megváltoztathatóak. Megrendeléskor ki lehet választani a fizetési és a szállítási módot is.

funkcionalis ikon

Mit tartalmaz a csomag?

.HU végződésű domain 2 évre (értéke: kb. 3.000 Ft)
Google Search Console integráció
Webáruház személyre szabása (színek, szövegek, képek)
1 év Elin “Bronz” tárhely (értéke: 15.000 Ft)
Webáruház feltelepítése
Tárhely beállítások, teljes ügyintézés

Mennyibe kerül?

A kulcsrakész éttermi webáruház csomag ára 180.000 Forint

Hogyan készül el?

1 ikon

Konzultáció, megbeszélés, szerződéskötés és a tartalmak átadása

2 ikon
Áruház feltöltése a tárhelyre, személyre szabás
3 ikon
Webáruház átadása

Milyen további költségekkel kell számolni?

A webáruház működéséhez a hatályos jogszabályok szerint Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) és Adatvédelmi Tájékoztató megléte szükséges. Véleményem szerint az egyik legegyszerűbb megoldása a Fogyasztóbarát ajánlata, melynek ára 25.000 Ft+ ÁFA évente.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit tartalmaz a személyreszabás?

Az előre elkészített struktúra képeinek, színeinek, betűtípusának módosítását.

Lehet plusz funkciókat kérni?

Természetesen lehet, azonban ezek árát a feltüntetett ár nem tartalmazza!

Később tudok módosítani?

Igen, tudsz! Átadáskor 1 óra időtartamban online elmagyarázom és bemutatom az oldal működését.

Mobilon és tableten működik?

A webáruház természetesen mobilra és tabletre is optimalizált.

Mennyi terméket lehet feltölteni?

Amennyit csak szeretnél, de ezeket táblázatos formában neked kell biztosítani!

És ha már van oldalam?

Meglévő oldalhoz is csatolható a webáruház egy külön menüpontban

Hogyan működik ez az egész?

Manapság egyre nagyobbb létjogosultsága van az online térben való megjelenésnek. Ha étteremed van, és foglalkozol házhozszállítással, tökéletes megoldás lehet egy saját tulajdonú, üzemeltetési költségektől mentes ételrendelő webshop üzemeltetése.

Amennyiben Téged érdekel ez a lehetőség, vedd fel velem a kapcsolatot, majd egy rövid átbeszélés után neki is tudok állni a munkának. Mivel a webshopban “csak” az arculati elemeket kell beállítani, és a Te tartalmaidat feltölteni, így a webshop akár pár napon belül is üzemképes lehet, amennyiben a kért tartalmakat (képek, leírások, stb.) megkapom hozzá.

Ezután közösen átnézzük az egészet, és megmutatom neked, hogy a továbbiakban hogyan tudod saját magad (vagy akár az alkalmazottad) kezelni a rendszert, majd élesítem az ételrendelő webshopodat, amit már neki is állhatsz használni!

Ajánlatkérés

Töltsd ki kötelezettségmentesen az alábbi űrlapot, és 1 napon belül felveszem veled a kapcsolatot további egyeztetés végett!