Weboldal készítés

Megtudhatod, hogy mi szükséges egy weboldalhoz, majd lépésről lépésre végigvezetlek a weboldal készítésének folyamatán.

 

 

1. Tárhely és domain

Ha már van tárhelyed és domained, akkor ezt a bekezdést nem muszáj elolvasnod. Ami fontos, hogy a tárhelyeden legyen legalább 7.0 PHP verzió támogatás.
A domain neved lesz az új weboldalad címe(https://.abc.de), a tárhelyeden lesz tárolva a weboldalad tartalma. Amennyiben szeretnéd, a domain és tárhely ügyintézés folyamatát átvállalom. Természetesen mindkettő a Te tulajdonodban lesz, de egy megbízással az egész folyamatot elintézem helyetted, hogy az új weboldalad minél gyorsabban kész legyen. A tárhely és a domain költsége téged terhel, az ezzel kapcsolatos számláz, díjbekérőt tőlük fogod megkapni.

A tárhelyekről bővebben itt olvashatsz.

Domain foglaltságának ellenőrzése (domian.hu)

Újdonság!

Mostantól dönthetsz úgy is, hogy nem bérelsz tárhelyet, vagy meglévő domainedet áthozod a Wplanning menedzselt prémium tárhelyére! Ez nem “csak” egy tárhely szolgáltatás, hanem sokkal több. Nagyon kedvező havidíjért többé nincs gondod a frissítésekkel, mentésekkel, visszaállításokkal!

  • A weboldalad elkészítésének folyamatával itt tartunk: 0% 0%

1. Konzultáció

Szóval megvan a domained, szerencséd volt, mert amit akartál szabad. Találtál tárhelyszolgáltatót is.
Sőt, már azt is eldöntötted, hogy velem szeretnéd megcsináltatni az új weboldaladat. Először is át kell beszélnünk, hogy pontosan mit szeretnél, milyen elképzeléseid vannak. Milyen funkciókat akarsz a weboldaladon működtetni. Milyen tartalmakat (szövegek, képek) tudsz a rendelkezésemre bocsátani. Én elmondom, hogy ezt mikorra tudom vállani, mennyi idő alatt leszek kész vele. Ezután köldök neked írásban egy részletes árajánlatot, ami ha megfelele neked, akkor nekifogunk a közös munkának. 
A munka során szorosan együtt kell működnünk a jó eredmény eléréséhez!

  • A weboldalad elkészítésének folyamatával itt tartunk: 20% 20%

2. Alapbeállítások

Megbeszéltük az alapokat, hány és milyen oldalakat szeretnél a weboldaladra.  “Felépítem” a weboldalad vázát. Elvégzem az alapbeállításokat, majd létrehozom az oldalakat, aloldalakat és a menüt. Ekkor már megszületik egy üres weboldal. Ezt sajátgépes fejlesztői környezetben hozom létre. Ebből kívülről nem sok minden fog látszani, de hidd el, a legjobb úton jársz az új weboldalad felé!

  • A weboldalad elkészítésének folyamatával itt tartunk: 40% 40%

3. Tartalomfeltöltés

Következő lépésben már kész a weboldalad váza, azt feltöltöm a saját tárhelyemen egy aldomainre, amit átküldök neked, így már Te is bármikor meg tudod nézni, és figyelemmel tudod kísérni a munkámat.  Beállítom az alapszíneket, modulokat, majd feltöltöm a képeket. A szöveges részek is kitöltésre kerülnek a tartalommal, amit kérsz. Beállítom a linkeket, e-mailt, űrlapokat, minden elhelyezésre kerül a megfelelő helyen.

  • A weboldalad elkészítésének folyamatával itt tartunk: 60% 60%

4. Készre csiszolás

Folyamatosan dolgozok a weboldaladon, amire a munka közben te is rá tudsz nézni, és azonnal szólni tudsz, ha valamit kicsit másképp szeretnél a weboldaladon. Itt már közösen kell dolgoznunk az új weboldaladon, hogy az olyan legyen, amilyet megálmodtál. Amikor már minden kész, akkor a díjbekérő kiállításával egyidejűleg a weboldal feltöltésre kerül a tárhelyedre. 

  • A weboldalad elkészítésének folyamatával itt tartunk: 80% 80%

5. Átadás

A weboldalt átadom az admin felülettel együtt, és 1-1,5 órában megmutatom neked az alapokat, hogy ezek után tudd szerkeszteni a weboldal tartalmát. A weboldalat közösen teszteljük, hogy minden funkció megfelelően működjön. Elvégezzük az utolsó csiszolásokat, hogy minden tökéletes legyen. 🙂

  • A weboldalad elkészítésének folyamatával itt tartunk: 100% 100%

Konzultáció vagy ajánlatkérés

Ingyenes konzultáció e-mailben vagy telefonon.