Kész weboldalak

Mi az a kész weboldal?

A kész weboldal a Wplanning új szolgáltatása. A szolgáltatást azoknak  ajánlom, akik most indítanák be weboldalukat, de első körben nem szeretnének több százezer Forintot költeni erre. A kész weboldal szolgáltatáscsomaggal rendkívül kedvező áron, és nagyon gyorsan garantálható a webes jelenlét.

 

Előnyök

Hogyan működik?

  1. Először is szükséged lesz egy domain névre. Ha még nincs, ennek regisztrációját kérésre elvégzem helyetted. A domain MINDEN ESETBEN a Te tulajdonod lesz és az is marad;
  2.  Amennyiben igénybe kívánod venni a 2 hónapos ingyen tárhelyet, úgy a domained DNS rekordjai a WPlanning szerverére kerülnek beállításra, de saját tárhelyedre is kérheted a telepítést;
  3. A domainedre felteszem a kész weboldalt, telepítem és beállítom a szükséges bővítményeket.
  4. Létrehozok neked egy Admin jogú felhasználói fiókot, amellyel hozzáférsz a kezelőfelülethez, és megkezdheted a weboldalad személyre szabását.

Mennyibe kerül?

 

KÉSZ WEBOLDAL

Egyszeri üzembehelyezési díj: 25.000 Forint
Havidíj: 2.490 Forint /hó (negyedik hónaptól)

✔ 3 hónap ingyen tárhely
✔ Teljeskörű üzembe helyezés
✔ Magyar nyelvű felület
✔ Teljes jogú hozzáférés

A weboldalra a  tartalmak feltöltése és megváltoztatása a Te dolgod!

Kérdések és válaszok

Mennyibe kerül?

A Wplanning kész weboldalainak egyszeri üzembehelyezési költsége van, amely egységesen 25.000 Forint.

Ehhez jár 2 havi INGYENES tárhely, a harmadik hónaptól a tárhely szolgáltatásánal díja 2.490 Forint havonta.

Természetesen, ha akarod, a saját tárhelyedre telepítem a weboldlat, vagy 2 hónap után dönthetsz úgy is, hogy máshol bérelsz tárhelyet, és oda átviszed az oldalt. 

Mennyi a hűségidő?

Nincs hűségidő. 

Most akkor kié a weboldal?

A weboldal teljesen, 100 %-ban a Te tulajdonodat képezi, a prémium Divi sablonnal együtt(lifetime licensz).

Mi van ha nem tetszik?

Semmi gond! A beüzemeléstől számított 30 napon belül mindenféle indoklás nélkül visszakérheted a pénzed!

Nehéz kezelni?

Mivel minden szükséges beállítást elvégzek az üzembe helyezésnél, körülbelül olyan nehéz kezelni, mint egy szövegszerkesztőt, a felület teljesen magyar nyelvű. Gyakorlatilaf MINDEN testreszabható.

Sok dolgom van vele?

Nem. A Weboldalon minden be lesz állítva, neked csak az oldalakat kell létrehoznod és testreszabnod az arculatodnak megfelelően!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hogyan is néz ez ki?

Alábbiakban megnézheted, hogy hogyan néz ki egy ilyen kész, bérelhető weboldal. A webodlalakon A-Z-ig MINDEN egyénileg testreszabható, ami a Te dolgod lesz. Ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged, akkor itt vagyok (külön díjazás ellenében). A lent látható weboldal egy példa weboldal, az bármilyen témában elkészíthető. Idővel igyekszem több féle weboldalt összerakni és feltenni. Ha érdekel “kész weboldal” a saját szakmád szerint, úgy vedd fel velem a kapcsolatot, minden további kötelezettség nélkül elkészítem a példa weboldalt, amit felrakok ide, és eldöntheted, hogy szükséged van-e rá.

KÉSZ WEBOLDAL "ASZTALOS"

A képre, vagy a szövegre kattintva nézd meg a weboldalt, ami asztalosok számára ideális. Telepítés után egyszerűen be kell írnod a saját szövegeidet, mint egy szövegszerkesztőben.

KÉSZ WEBOLDAL "KERTÉSZ"

A képre, vagy a szövegre kattintva nézd meg a weboldalt, ami kertészek számára ideális. Telepítés után egyszerűen be kell írnod a saját szövegeidet, mint egy szövegszerkesztőben.

Nem találod, amit keresel?
Tudasd Velem!

Elérhetőségeim

    Hagyj üzenetet!

    Nyilatkozat:

    8 + 12 =