WPlanning kész weboldalak – akár 24 órán belül

|

Weboldal indítása akár egy nap alatt

A WPlanning szolgáltatásával akár egy nap alatt elindíthatod új, WordPress alapú weboldalad. A kész weboldalak listáját igyekszem folyamatosan bővíteni. Jelenleg két weboldalt tudsz megnézni (asztalos és kertész). Ha megkeresel, hogy a Te vállalkozásodnak is szüksége van kész weboldalra, de az oldalamon nem találsz a szakmádhoz illőt, akkor vedd fel velem a kapcsolatot, hogy mielőbb orvosolni tudjuk a problémát. 🙂


Miért van minden vállalkozásnak szüksége weboldalra?

Mindegy, hogy most indítod a vállalkozásod, vagy már van vállalkozásod, de nincs még weboldalad, egy biztos: 2019-ben a webes jelenlét elengedhetetlen. MINDENKI a weben keres. Legyen akár új, potenciális ügyfél, vagy régi ügyfeled, aki elhagyta a számod, és keresne, vagy csak ajánlana egy ismerősének. Gondolj bele: Szakemberre van szükséged otthon valamilyen munka elvégzéséhez, az interneten találsz kettő szakit a környékeden:

  • Az egyiküket megtalálod névvel, telefonszámmal valamelyik szuperinfó oldalon, ezen kívül 0 információ róla;
  • A másikukat megtalálod a Google Cégem szolgáltatásban, ahonnan át tudsz kattintani a weboldalára, ahol árak, referenciák is vannak.

Te melyiket választanád? Én 100 százalékig biztos vagyok benne, hogy azt hívnám fel, akinek van weboldala képekkel, referenciákkal, cégadatokkal.

kertesz

Hogyan is működik a kész weboldal?

A weboldalamon tudsz tájékozódni a kész weboldalakkal kapcsolatban.

Az egésznek a menete a következő: Kiválasztod, hogy melyik kész weboldalt szeretnéd. Ezután felveszed velem a kapcsolatot. Ha van domained és tárhelyed, és nem szeretnéd igénybe venni a hozzá járó ingyen tárhelyet, akkor a tárhelyedre feltelepítem a kiválasztott weboldalt, majd beállítom a kapcsolati űrlapokat. Feltelepítek és beállítok egy biztonsági bővítményt, majd létrehozok neked egy adminisztrátor jogú felhasználói fiókot. Ezután a magyar nyelvű kezelőfelületre belépve tudod kicserélni a képeket, szövegeket. Ez pár óra alatt a részemről kész van, a weboldal indulása innentől csak rajtad áll. 🙂

kertész kész weboldal

Ha nincs domained, vagy a domainedhez nem tartozik tárhely, 3 hónapig a kész weboldalad INGYENESEN prémium tárhelyen futhat, majd ezt követően a negyedik hónaptól dönthetsz úgy, hogy elköltözteted a weboldalad, vagy maradsz nálam havonta 2.490 Forintért (mindenféle hűségidő nélkül, ezután is bármikor elköltözhetsz). Költözéskor MINDEN a te tulajdonodban marad, mindent vihetsz 🙂. A költözésben természetesen segítséget nyújtok.

Depositphotos 62335697 xl 2015

Mennyibe kerül?

A kész weboldal díja egyszeri 25.000 Forint, ami az alábbiakat foglalja magában:

  • A kész weboldal beállítása a tárhelyen;
  • Kapcsolati űrlap beállítása;
  • Biztonsági bővítmény beállítása;
  • 3 hónap “Start” tárhely;

Választható opciók:

  • Google integrációk (Google Cégem regisztráció, Google Search Console és Analytics regisztráció, beállítás, webhely térképek beküldése, a fiókok átadása): 7.990 Forint
  • Tartalomfeltöltés (A kiválasztott és beállított kész weboldalra az általad átadott képek átméretezése, feltöltése, beállítása, valamint a kapott szövegek feltöltése, beállítása): 24.990 Forint
  • Facebook Page létrehozása, beállítása: 4.990 Forint
kesz weboldal 3 1
kesz weboldal 3
kesz weboldal 2

Mi van, ha nem boldogulok a szerkesztéssel?

Boldogulni fogsz. A kész weboldalak mindegyike Divi visual builderrel van felépítve, aminek a használata nagyon hasonló egy szövegszerkesztőéhez. Mivel minden beállítása lapból megvan, neked csak a képek méretezésére, feltöltésére, valamint a szövegek kicserélésére kell odafigyelned. Ide kattintva kipróbálhatod, hogy hogyan működik a szerkesztés.

kesz weboldal 5

És ha mégsem boldogulsz, vagy nincs időd?

Erre is van egy jó megoldásom. MINDEN kész weboldalt választó ügyfél választhatja azt, hogy az általa átadott tartalmakat, képeket töltsem fel, rendezzem el, illetve ha kéri, kisebb módosítások is végrehajthatóak az oldalon. Ennek egyszeri díja kedvezményesen 24.990 Forint.

Kié a kész weboldal?

A megvásárolt kész weboldal, annak minden eleme, tartalma csak és kizárólag a Te tulajdonodat képezi. Az oldalon megjelenített tartalmakért Te vagy a felelős. Minden kész weboldalhoz automatikusan jár a Divi lifetime licensze (API kulcs, amelyet többször is felhasználhatsz a Divi, Divi Extra, Divi Builder, Bloom, Monarch témákhoz/bővítményekhez). Ennek értéke 249 USD.

Wplanning weboldal készítés átadás

Garancia

100 % pénz visszafizetési garancia: Ha valamiért mégsem leszel elégedett, nincs semmi gond. 30 napon belül indoklás nélkül visszakérheted a pénzed. A Garancia érvényesítésével természetesen a prémium Divi licenszhez tartozó API kulcs is törlésre kerül. A Garancia csak és kizárólag a kész weboldalra vonatkozik (25.000 Forint).

Az egyéb opciósan igénybe vett szolgáltatások után (tartalom feltöltés, Google regisztrációk, fiókok, beállítások, Facebook page) a pénzt nem áll módomban visszafizetni

További kérdéseid vannak?

Ha további kérdéseid vannak, kérdezhetsz itt, a bejegyzéshez hozzászólva, vagy fel tudod venni velem a kapcsolatot elérhetőségeimen.

Szólj hozzá!